Elkeen het sy tyd op die plaas

Die diere op die plaas dra by tot die reuk en die klank wat ‘n plaas ‘n plaas maak. Stap uit by die deur en voel die mistigheid op jou vel op ‘n koue winters oggend wat saam gaan met ‘n stilte van voëls wat te koud is om the sing of miskien ‘n koei wat roep na ‘n maat om haar warm te maak. Natuurlik ook die reuk van bees mis en ander soorte mis. Ja en die reuk van ‘n vuur om mee kos te maak of mee warm te bly.  In die aand kan jy in jou bed lê en na die vêraf drom musiek luister van mense wat om die vuur sit en sing in sotho. Uiteindelik wanneer almal stil geword, het het die jakkals besluit dis nou sy tyd om te praat en te huil.

Lewer kommentaar

Verskaf jou besonderhede hieronder of klik op 'n logo om in te teken:

WordPress.com Logo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by WordPress.com. Log Out / Verander )

Twitter picture

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Twitter. Log Out / Verander )

Facebook photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Facebook. Log Out / Verander )

Google+ photo

Jy lewer kommentaar met jou rekening by Google+. Log Out / Verander )

Connecting to %s